DAFTAR LENGKAP ARTIKEL SyahidaComputer

Kali ini ane mau sharing tentang website yang baru aja ane temu’in beberapa waktu yang lalu. Maap..baru bisa share sekarang, kemaren-kemaren sibuk, gan! Hehe..Website ini tentang properti gitu deh. Namanya Pendopo.com. Jadi kemaren critanya ane disuruh nyari info tentang rumah dijual di daerah deket rumah ane ma saudara, soalnya katanya dia emang mau nyari rumah yang deket ama rumah ane. Trus ane googling deh lewat google, akhirnya ane dapat satu situs yang kayaknya OKs banget buat pencarian rumah dijual, Pendopo.com. Di sini ada banyak info rumah dijual yang tersebar di seluruh wilayah Indonesia, mulai dari ibukota sampai ke daerah-daerah pun ada. Cara nyari info rumahnya gampang lagi, soalnya di pendopo ini dilengkapi dengan fitur “search engine” yang memudahkan kita, yang mau nyari info rumah dijual, dalam pencarian rumah sesuai dengan budget dan lokasi yang kita mau. Keren, khan?

Selain itu, Pendopo.com juga menyediakan banyak informasi mengenai dunia properti seperti info KPR, berita-berita terhangat seputar properti, serta tanya jawab dunia properti dalam berbagai aspek. Diluar iklan rumah dijual, tersedia juga iklan-iklan lain yang berhubungan dengan dunia properti yaitu arsitek, interior, konstruksi, notaris/PPAT, asuransi, bahan bangunan, furniture dan kolam renang. Komplit deh gan pokoknya ^_^. Yang lebih menarik lagi ni..bagi agan-agan yang berprofesi sebagai agen properti atau kerja jadi marketing di perusahaan developer, agan-agan semua bisa pasang iklan buat promosi produk properti agan secara gratis alias tidak dipungut biaya sama sekali. Yang perlu agan lakuin cuma daftar jadi member di website pendopo ini, lalu agan dapet username ma password yang bisa agan guna’in buat login ke pendopo dan pasang iklan sepuas yang agan mau. Siipp, khan? Jadi bagi agan-agan semua yang mau nyari info rumah dijual atau mau pasang iklan rumah dijual gratis, Pendopo.com lah tempat yang paling pas buat agan ^_^.


FREEDOWNLOAD ADOBE PHOTOSHOP CS5 PORTABLE, VISIT HERE !!

23 komentar:

  1. thanks atas infonya gan, sangat membantu

    ReplyDelete
  2. Microsoft Office 365: How to present Microsoft Office on Desktop and Laptop Computers.
    www.office.com/setup

    ReplyDelete
  3. If you are on a computer, you undoubtedly heard a lot about computer viruses.

    www.norton.com/setup

    ReplyDelete
  4. Microsoft office is one of the best application provider.

    www.office.com/setup

    ReplyDelete
  5. McAfee and his third party sells Retail Cards in online retail stores and retails shop that enables you to transfer your security product from the web rather than installing from a Retail CD. www.mcafee.com/activate

    ReplyDelete
  6. Positive site, where did u come up with the information on this posting? I have read a few of the articles on your website now, and I really like your style. Thanks a million and please keep up the effective work.
    www.office.com/setup

    www.office.com/setup
    www.office.com/setup

    ReplyDelete
  7. Installing your Microsoft Office365 may be you can see the message like, Stop, you should wait to install Office 2016.www.office.com/setup

    ReplyDelete
  8. It is one of the best post i have read best of luck for future endeavours
    Best regards
    Warm Regards www.office.com/setup
    office activation

    ReplyDelete
  9. I simply want to offer you a huge thumbs
    up for your excellent info you have here on this post.
    I am coming back to your website for more soon
    Warm Regards www.norton.com/setup

    ReplyDelete
  10. This is really helpful post, very informative there is no doubt about it. Keep it up.
    office.com/setup

    ReplyDelete


  11. We are providing a step by step guide to set up Office along with independent support service for installation and activation issues.

    www.office.com/setup

    ReplyDelete
    Replies

    1. Office Setup including the whole procedure to Download Microsoft Office online

      www.office.com/setup

      Delete
  12. norton.com/setup - Norton AntiVirus is an anti-virus and an anti-malware software developed and distributed by Symantec Corporation. Norton setup is very easy for any user and device. We provide support related to any Norton product questions, Subscription, Registration and Activation, Error messages and any other technical glitches. For any support or help regarding Norton products installed on your system dial into Norton antivirus customer support phone number.Visit www.norton.com/setup

    norton setup
    install norton

    ReplyDelete
  13. webroot safe is smart security services which are highly authorized and top-rated antivirus software which protects your digital device from thousands of viruses. We provide the service to secure your data or specific files, protect network through link scanning. If you really want this service and know more about this then you need to visit the site.

    webroot safe | www.webroot.com/safe

    ReplyDelete
  14. Brother printers support are multi-featured printers that make printing and scanning tasks much easier. An ideal printer for personal, professional, and commercial needs, Brother Printers give high-quality output. You can connect the printer with your Android phone, iPhone, Mac, and Window OS devices.You can get in touch with the official executives of brother support number to receive proper guidance related to your Brother printer.

    brother printer support | brother printer support number | Brother Printer Customer Services Number | brother printer drivers

    ReplyDelete

 
Top